Mensendieck Burlage | Wie ben ik?
265
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-265,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wie ben ik?

Ik ben Christine Burlage, ik woon en werk in Amsterdam-Noord.

Sinds 1980 ben ik werkzaam als oefentherapeut Mensendieck.

De eerste 3 jaar in revalidatie kliniek Julianaoord te Laren, een kliniek voor neurologische en orthopedische aandoeningen, met name voor patiënten uit Amsterdam.

In 1983 ben ik mijn eigen praktijk in Amsterdam Noord begonnen en in 2003 heb ik mij gevestigd in het Gezondheidscentrum Tuindorp Nieuwendam.

In de jaren van oefentherapeut heb ik veel ervaring kunnen opdoen in veel verschillende aandoeningen, stress gerelateerde klachten, zelfredzaamheid ouderen, valpreventie en slaapoefentherapie.

Extra activiteiten
Huis van de Wijk, Waterlandplein:Kom in beweging met Mensendieck, 60+, op woensdag 09.30-10.30 uur

Boven IJ Ziekenhuis, cursus In Balans

Wat doe ik?

In de jaren van oefentherapeut heb ik veel ervaring kunnen opdoen in veel verschillende aandoeningen, stress gerelateerde klachten, valpreventie en slaapoefentherapie

Door een aandoening kan een verkeerd bewegingspatroon met klachten ontstaan, maar ook  langdurige of kortdurende spanningen kunnen de balans in uw lichaam verstoren en klachten veroorzaken.

Mijn uitdaging is om de patiënten met lichamelijke klachten of stress gerelateerde klachten bewust te maken van de mogelijkheden van hun lichaam. Door middel van bewegen, bewustwording en gedragsverandering komt u weer in een gezonde balans met uw lichaam.

Door de oefeningen, adviezen, aanwijzingen en veranderingen van uw beweegpatroon heeft u zelf de controle over uw aandoening en kan een  blijvend resultaat behaald te worden.

Deze bewustwording van uw lichaam, spierkracht en de bewegingsmogelijkheden kan op langere termijn nieuwe klachten voorkomen.

Naast de behandeling wordt altijd gekeken naar een beweegmogelijkheid en/of sport die bij u past.

Tevens ben ik sinds 2016 geregistreerd Slaapcoach bij Slaapslim.nu en sinds 2020 geregistreerd Slaapoefentherapeut bij het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten

Meer informatie of contact opnemen?